TATABÁNYA THOMAS MANNJA ÉS A NYILVÁNOS WC: Hajdú képviselő agysejtjei támadásban újra!

 
Úgy tűnik van olyan tatabányai képviselő, aki bármi áron szeretne kitűnni. Ugyan, a képviselői munkában nem alkotott hosszú évek alatt maradandót, de az élet ugye nemcsak abból áll.

Hajdú képviselő most éppen a nyilvános WC fronton exponálja magát, óriásit ment a napokban az ügy kapcsán.

Történt ugyanis, hogy Nagy Béla leköszönő képviselő (Hajdú úr körzetszomszédja) elintézte, hogy a Kodály téren legyen végre nyilvános WC, amit az elhelyezése óta közel ezren használtak. Időközben létesült volna a képviselői keretéből körzetének egy másik helyén, a Béla király körtéren is egy ugyanilyen objektum. Ehhez pénz rendelkezésre állt, az előkészítő munka hónapok elvégezve, csak Szücsné polgármester asszony aláírása hiányzott, aki végül megtagadta mindenféle különösebb indoklás nélkül. (Valószínűleg a kampányban nem akarta segíteni Nagy Bélát).

Szóval emiatt Hajdú képviselő rendkívül szokatlan módon már a csütörtöki ülésen fikázta képviselőtársát, hogy a nyilvános WC tök hülyeség. Szerinte ilyen létesítmények feleslegesek, inkább fizessen az önkormányzat egy ottani vendéglátóhelynek, hogy engedjék be oda az embereket a dolgukat elvégezni. Mondjuk arról nem szólt, mi a teendő, amikor nincs az adott helyen vendéglátó egység, vagy nincs nyitva, vagy hasonló prózai ok áll fenn. Természetesen vendéglátóhelyekkel sem egyeztetett az ügyben.

Mindezt a magasröptű okfejtését folytatta még a Facebookon is, ahol kifejtette, hogy egy ilyen nyilvános WC-nek a megtérülése olyan, mint a Budapest-Belgrád vasútvonalé.

Szomorú, hogy van olyan tatabányai képviselő, akinek a gondolkodását elkerüli az önkormányzati működés lényege. A megtérülés ebben az esetben nem releváns, mint ahogy iskolákat, orvosi rendelőket, szociális ellátást és még több hasonló intézkedést sem a profitabilitás miatt tartunk fenn. Ezek a tatabányaiak közösségének végzett közszolgáltatások.

Persze Hajdú képviselőtől már megszoktuk a hülyeségeket, ugyanis ő volt az, aki a polgármesterjelöltje, Szücsné által kibocsátott kampánykiadványban beszámolt titkos kedvencéről, egy könyvről, amely a maga nemében páratlan, igazi irodalmi csoda lenne. Thomas Mann: Öreg halász és a tenger című könyvről van szó, amelyből csak Hajdú képviselő úrnak lehet egyedül példánya. Erről ugye még egy iskolás is tudja, hogy ilyen könyv nincs.

Persze Hajdú képviselőnél a memóriával vannak időnként gondok, mert arra sem emlékezett, hogy képviselővé választása után hónapokig elfelejtette rendezni adó befizetését, és ezt még bőszen tagadta is. Még perrel is fenyegetőzött, amiből persze nem lett semmi.

(by T-man)

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések