IRODALOMTÖRTÉNETI FELFEDEZÉS TATABÁNYÁN: Hajdú képviselő évszázados tabut döntött meg


Van most ez a választás, amire holnap kell menni szavazni, ezért különböző szervezetek mindenféle csatornán próbálják a választókat manipulálni. Ennek része, hogy kiadványokat gyártanak a jelölőszervezetek, amelyeket tanulságos átolvasni annak ellenére, hogy az átlag polgárnak tele van sokszor velük már a hócipője.

Itt leltünk egy gyögyszemre, amikor Szücsné kampánykiadványát böngésztük és Hajdú Ferenc képviselő számolt be titkos kedvenceiről.

Azt írja, hogy legjobban Thomas Mann: Öreg halász és a tenger című könyvét kedveli, amit kevesen tudnak róla. Eláruljuk, ezt saját magán kívül biztosan nem tudja senki, miután nem létezik ilyen könyv. Mondjuk ezt már elég fiatal korban megtanulja az ember.

Vajon a kiadvány szerkesztőinek ez miért nem tűnt fel?

Persze Hajdú képviselőnél a memóriával vannak időnként gondok, mert arra sem emlékezett, hogy hónapokig elfelejtette befizetni az adóját, és ezt még tagadta is.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések

  1. a képviselő elvtárs közölte a szórólap készítő volt a hülye, de az a DK pénzén csinálta... rajta van a szórólapon és ők csinálják a polgármester kampányát is, szakemberek...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése