TVSE ELNÖKÖK A TATABÁNYAI VIZES SPORT FELTALÁLÓI: szülőket szívatnak a medence nélküli úszótáborral!

A Tatabányai Vízmű Sportegyesület a tavalyi év sikere után 2024-ben is megrendezi a nyári iskolai szünet idejében intenzív vizes táborait Tatabányán - szól a hirdetés.
Legutóbb 4 nappal ezelőtt posztolták ki, ahol a jelentkezési lehetőségek alapján van olyan turnus már, ami betelt.

Amint arról mi is beszámoltunk március közepén, illetve hivatalosan a Gyémántfürdőt üzemeltető önkormányzati cég is kihirdette, május végétől bezárják az uszodát. Jobb esetben közel két hónapra.

Nyári vizes úszótábor medence nélkül?

Valószínűleg a Zsidek Ferenc, Marján György elnöki páros nem ismer lehetetlent. Talán az egyesület alapításának 100. évfordulójára akarták valami nagyot szóló tréfával meglepni a tatabányaiakat? Talán a Sárberekben induló Zsidek “Mindenem” Feri akart így a választási időszak híreibe bekerülni?

Ha esetleg kommunikációs probléma akadt volna a TVSE-n belül, az is komoly gond lenne, de így, hogy behülyítik a szülőket, elfogadhatatlan.

Marján György T-Szol elnök hozzáállását minősíti, hogy ő az uszodát is üzemeltető önkormányzati cégcsoport vezérigezgatója, szóval van esély, hogy tud az uszoda bezárásról. Ők írták ki a munkákra a beszerzési eljárást, aminek az eredményéről ráadásul még hír sincs.

Levélben történt megkeresésünkre egyébként arra sem voltak képesek, hogy hivatalos információt adjanak, a versenyszerűen sportoló gyerekekkel mi lesz az uszoda bezárási időszakban.

by Gutai Zsolt


Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések