LUKÁCS ELVTÁRS VISSZAVÁG? Tatabányai civilek, sicc a Bányásznapról!

 

Úgy tűnik Lukács Zolcsi az Agóra főembere bepipult ránk, a múltkori milliós fizetését taglaló rövid szösszenetünk miatt. Akár!

Másra nem tudjuk vélni, hogy nem adott lehetőséget a Bányásznapot szervező Agóra Nonprofit kft arra a Generációk Tatabányáért Egyesületnek, az eseményen bemutatkozhassunk. Jó, lehet szimpla bénaság is, igaz!

A Lukács-féle Agórának, először június 22-én küldtünk emailt, melyben jeleztük, szeretnénk részt venni a Bányásznapon, a tatabányaiaknak bemutatkozni, arra a levelünkre semmiféle választ nem kaptunk.

Némi telefonálást követően később kiderült, hogy nekünk is a vásározókhoz hasonlóan be kell jelentkezni, mintha valamit eladnánk (nyilván Lukács kolléga is tudja ezt a politikai pályafutásából, végülis ő is csak egy listáról bejutott mosóporként ült a parlamentben). Természetesen ezután ezt a csatornán is elindultunk, július 5-én.

Maguktól ugyan miért is jelentkeztek volna, ezért pár hetes várakozás után telefonon próbáltunk eredményt elérni a Generációk Tatabányáért alelnökével Kiss Imre barátommal közösen. Kaptunk is telefonszámokat, amelyek végülis helyesnek bizonyultak, legalábbis azt hittük.

Botor módon megbíztunk Lukács Zoltán segédjeiben, akik ha esetleg elértük őket, csak ígérgettek, de írásban természetesen semmit sem küldtek. Amikor meguntuk a packázást, magát az Agóra vezetőjét kerestük meg telefonon, aki rögtön meg is ígérte, a kollégák, a drágalátos kollégák, tutira keresnek majd bennünket, és egyébként is, ő már látta a mi helyünket a Bányásznapon, szóval minden oké lesz.

Azóta annyi történt, hogy a múlt héten hívott az egyik szervező csávó, majd a kollégája aki illetékes a rendezvénynél, újra fog keresni. Azóta síri csend! Ennyire próbálnak korrektek lenni.

Vajon ebben csak a Lukács keze van benne, vagy a Lukács-Szücsné páros közösen tervelte ki?

Egy ilyen volumenű programban való részvételre fel kell készülni! Meg kell teremteni a bemutatkozás feltételeit a szórólapoktól, a reklámtárgyakig, a tagok és szimpatizánsok vendéglátásáig, de így a felkészülésre már nem maradt érdemi időnk. Sajnálatos módon, minden szándék ellenére, ez a bemutatkozás a Bányásznapon, most elmarad!

Tegnap délután annak rendje és módja szerint, írásban (!) elküldtük a jelentkezésünk visszavonását.

Hogy legyen egy kis csavar a végén! Nem heteket kellett várni most a reakciójukra, hanem néhány perc után kerestek bennünket, sőt írtak még sms-t is, miszerint megkapták az emailt, nem értik és beszéljük meg. Láthatóan zavarban voltak, hogy mégis ezt hogy gondoljuk. Talán ezt gyorsaságot az elmúlt közel 2 hónapban kellett volna gyakorolni.

Talán az is hozzájárulhatott a villámgyors reakcióhoz, hogy nem rejtettük el véleményünket, miszerint megértettük az Agóra ügyvezetőjeként tett politikai jelzést, nem kívánatosak vagyunk a rendezvényen, ami véleményünk szerint elfogadhatatlan. Csalódottak vagyunk, hogy Lukács Zoltán az ügyvezetői székben nem képes a közélet előmozdításához hozzájárulni.

Lehet, hogy mellre szívta a múltkori sorainkat?


Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések