TATABÁNYA FELLÉLEGEZHET: Lusztig úr most lemaradt a potya milliókról!


Lusztig úr lemaradt a potya milliókról, ez is egy volt a tegnapi napirendek közül.

A megalakult új testület nem látta indokoltnak a volt alpolgármesternek a törvény szerint neki járó több millió forintos végkielégítésen felül újabb komoly pénzt tenni a zsebébe. Talán ez volt az utolsó próbálkozása Szücsné Posztovics Ilonának, hogy DK-s harcostársának mintegy hűségpénz gyanánt több milliót fizessen a tatabányai adófizetők zsebéből, nagyjából a semmiért.

A képviselőtestület tegnapi ülésén külön előterjesztésben, sajátságos logikával indokolta volna a közel 3 milliós fizetést Lusztig úrnak a polgármester asszony. Szerinte az alpolgármestereknek azért járna még fizetség, mert nem emelték elég magasra 2022-ben a tiszteletdíját. Értik?!

Szücsné gondolatmenete szerint miután Lusztig úrnak - aki egyébként jelen sem volt, szóval nagyon nem érdekelte a dolog -, ELMARADT JÖVEDELME keletkezett az elmúlt 33 hónapban, megérdemli hogy még közel 3 milliónyi fizetést kapjon. Ez kábé olyan, mintha Önök bemennek a munkáltatójukhoz és elmondják neki, hogy mennyi lenne az elképzelt fizetésük. Majd miután nem kapnák meg, amikor megszűnik a munkaviszonyuk felróják a munkáltatónak, hogy mennyi elmaradt jövedelmük volt és ezt fizessék ki Önöknek. Ja!

A testület szavazásán elbukott a javaslat, hogy a volt alpolgármester még további milliókkal tömje a zsebét.

Tudni kell egyébként azt is, hogy a nyugdíjas Lusztig Péter a június 9-i választás eredménye képpen a megyei önkormányzatban kötött ki. Szóval nem fog éhen halni szegényke. A nyugdíja mellett kapja a nem kevés ottani tiszteletdíjat.

Ráadásul kap a törvény szerint kapott 3 havi végkielégítést és elmaradt szabadságait is kifizetik neki, ami bruttó 3 milliós összeget jelent számára.

(címlap: kemma.hu)


Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések