PÉNTEKTŐL ÉPÍTKEZÉSEK A TATABÁNYAI FŐVONALON: ezekre a változásokra számíts a vonatoknál!


Lassan megszokottá válik, hogy a folyamatos toldozgatások és javítgatások miatt a normál menetrend inkább csak tájékoztató jellegű. Mindez a Tatabányát is érintő 1-es fővonalra hatványozottan igaz.

Így szinte hetente vannak ütemezett karbantartások, most éppen a jelenlegi és a következő hétvégén.

2024. október 18-tól 20-ig és október 25-től 27-ig Budaörs — Győr, valamint Tata – Almásfüzitő felső állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 1 Budapest – Győr vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Október 26. 22:50-től október 27. 5:05-ig az S10-es vonatok nem érintik Almásfüzitő állomást, Almásfüzitő – Almásfüzitő felső állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Valamennyi rjx vonat, valamint a 141, 462, 463 sz. vonatok változásait a MÁV hirdetménye tartalmazza, ezen kívül a hirdetményben nem szereplő vonatok menetrendje a vágányzár ideje alatt nem változik.

Október 19-én, 20-án és 26-án a 4910 sz. személyvonat teljes útvonalán 1-5 perccel korábban, október 27-én Almásfüzitő felső – Győr állomások között 6 perccel korábban közlekedik.

Október 19-én, 20-án és 26-án a 4909 sz. személyvonat Győr – Herceghalom állomások között 1-9 perccel korábban közlekedik.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu/vaganyzar oldalon. A vágányzár időtartamán kívül érvényes menetrend elérhető a www.mavcsoport.hu/menetrend oldalon.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések