ÓRIÁSI MEGLEPETÉS TATABÁNYÁN: régi motorost cserél le a Fidesz, jön egy sárberki tanárnő!


Képviselőt cserél a Fidesz-KDNP az új tatabányai képviselőtestületben. Egy régi motorost váltanak le egy teljesen friss politikai szereplőre.

Lassan lassan elkezdődne az új ciklus Tatabányán is, azonban egy váratlan esemény módosította a közgyűlés alakuló ülésének időpontját. Eredetileg október 10-ére hívta volna össze Szücsné Posztovics Ilona az alakuló ülést, azonban ezt október 14. napján 9 órára kellett halasztania.

Magyarné Kocsis Andrea - aki több cikluson keresztül volt a kormánypárt helyi képviselője -, visszaadja mandátumát és helyette Szabó Zsuzsa az idei választáson Sárberekben egyéniben indult képviselőjelöltjük ül be a testületbe. Ennek a mandátum átadásnak hatálybalépésére kell várni.

A meghívót ezért ezen a héten csütörtökön küldik ki a képviselőknek, egyúttal ez azt is jelenti, hogy a munkaterv szerinti rendes közgyűlés (2024. október 17. 9 óra) időpontját is módosítani tervezi a polgármester október 24. 9 órára.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések