TATABÁNYAI SZÜLŐK FIGYELEM! Egy heted van, hogy kérd az ingyenes laptopot


Folytatódik az ingyenes iskolai laptopprogram az ötödik, kilencedik évfolyamon és a hatosztályos gimnáziumokban a hetedik évfolyamon. Az igényléshez csupán regisztráció szükséges, amit a szülők tehetnek meg.

Idén több mint százezer laptopot kapnak ingyenesen a magyar diákok. A notebookok igénylését - mivel a gyermek még kiskorú - a szülő, a gondviselő nyújthatja be október 7-ig. Ehhez be kell lépnie gyermeke iskolájának Kréta rendszerébe, ott az eszközigénylés vagy tárgyi eszköz ügyintézés menüpontot kell választania.

Fontos, hogy nem a gyermek, hanem a szülő adatait kell megadni a személyi igazolványban foglaltaknak megfelelően, majd a regisztráció benyújtása gombra kattintani - ismertette a köznevelési államtitkár. (MTI)

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések