TATABÁNYAI KÉSELÉS, UGYANŐT KÉTSZER: egy nő megelégelte lakótársát!

 
Emberölés kísérlete miatt áll egy nő ma bíróság elé, aki megkéselte otthonukban ivócimboráját.

A késelést elkövető nő nem először próbálkozott késsel a haragját csillapítani, ugyanis a dokumentált esetek közül először még 2021. október 10-én egy tatabányai ingatlanban heves szóváltást követően egy késsel mellkason szúrta a sértett férfit, akinek emiatt hat hét alatt gyógyuló sérülése keletkezett. A késszúrások okozta sérülések csak a szerencsének köszönhetően nem okoztak életveszélyes állapotot.

Egy tavaly tavaszi esetben pedig a részeg nő éjjel, ugyanitt összevitatkozott ugyanezzel a férfival, majd dühében a férfire támadt. Ennek során késsel kétszer a nyakán, majd a csípője tájékán megszúrta, megvágta. A nyakat ért metsző, hasító szúrás a férfi jobb alsó állcsontja alatt hatolt be, és az ádámcsutka alatti részen távozott. Ez a szúrás alkalmas volt halál okozására is.

A szúrásokat követően a nő távozott az ingatlanból, majd felhívta a 112-es segélyhívó telefonszámot, és a cselekményéről bejelentést tett. Amikor meglátta a helyszínhez érkező járőrautót, - felszólítás ellenére - megpróbált elszökni, de a rendőrök rövid úton gépkocsijukkal utolérték.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.


Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések