RENDKÍVÜLI ÜLÉS TATABÁNYÁN HÉTFŐ ESTE: most ugrik a majom a vízbe!


Hétfőn estére rendkívüli közgyűlést hívott össze Szücsné Posztovics Ilona polgármester asszony. A most leköszönő képviselőtestület “méltó” módon zárja le ciklusát, hiszen az utolsó nap, utolsó óráiban (este 20 órakor kezdődik) igyekeznek a város legfontosabb rendeletét, a 2024. évi költségvetés módosításáról szólót megalkotni.

Egyelőre az előterjesztés tartalma ismeretlen. A polgármester asszony ezen a héten szabadságon van, vagyis komoly egyeztetésre a testület két meghatározó ereje (a Szücsné-féle Összefogás frakció és a Fidesz-KDNP) között valószínűleg nem került sor.

Az előző ülésen elfogadásra került egy határozat, miszerint ezen a rendkívüli ülésen csupán a működéshez szükséges néhány pénzügyi frissítést fogadnak el a jelenlegi költségvetés kapcsán. Az adóbevételek elmaradása miatti közel másfél milliárdos lyuk befoltozását már a következő testületre hagyják.

Ettől függetlenül nem leszünk meglepve, ha a polgármester asszony utoljára még megpróbálja átvinni az eddigi javaslatait. Hétfőn késő este minden kiderül!

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések