KEDDTŐL A TATABÁNYAI FŐVONALON KAPKODOD A FEJED: október közepéig újítgat a MÁV!


Úgy tűnik, mindennapjaink részévé válik a MÁV karbantartásnak, felújításnak mondott kókányolása. Mindez szinte állandó menetrendi változásokkal jár, most éppen keddtől jövő hónap közepéig.


Nézzük sorban!

2024. szeptember 24-én és 25-én azért lesz változás, mert Budapesten Ferencváros és Kelenföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Tatabányát is magában foglaló Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Az előzőnél sokkal hosszabb ideig tartó módosulás pedig szeptember 26-tól október 15-ig tart. Ekkor Budapest Ferencváros – Kelenföld, Hegyeshalom – Rajka, Budaörs – Győr állomások között és Hegyeshalom állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1. számú Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Ezen időszakon belül, október 7-én 6 órától október 8- án 20 óráig Hegyeshalom — Rajka állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek. A hirdetményen nem szereplő vonatok menetrendje a vágányzár ideje alatt nem változik.

A VÁGÁNYZÁRI MENETRENDRŐL PONTOS INFORMÁCIÓKAT ITT TALÁLSZ!

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es ; a GYSEV Zrt. +36 (99) 577 212-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu/vaganyzar, valamint a www.gysev.hu oldalakon.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések