HAMAR MUNKA RITKÁN JÓ: Tatabányán hónapok után testet ölt a harmadik lift


Persze, elnézve az építkezés tempóját, kicsit átalakítanánk a közkeletű mondást, vagyis

“Ha már munka ritkán jó!”

Nagy csindadrattával jelentették be a városházán, hogy most fogják beemelni a vasútállomás akadálymentesítésének gondolt liftek szerkezete közül a harmadikat. Minderről Lusztig Péter alpolgármester próbált beszámolni, lelket önteni a tatabányaiakba, ha már vasútállomásra jelenleg ígéret sincs (mint emlékszünk 2016-ban Orbán ígérte meg, hogy 2018-ban már kész is lesz).

A tatabányai vasútállomás akadálymentesítésének munkálatai újabb mérföldkőhöz érkeztek, mondják a jelenlegi városvezetők és a tervek szerint év végére megvalósul teljesen a projekt.

A munkálatok következő fázisaiban a szerkezetet rögzítik a felüljáróhoz, és ezt követően kezdődhet el a tetőépítés, valamint a szerkezet burkolása, mellyel párhuzamosan megkezdődnek a vágányok mentén lévő tornyok környezetének aszfaltozása.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések