TATABÁNYAIAK KÉSZÜLJETEK: jön a készpénzmentes jegyvásárlás a buszokon!


Ősz végéig a Volánbusz valamennyi helyközi járatán elérhető lesz a készpénzmentes fizetés

Nyár eleje óta folyik a készpénzmentes fizetést biztosító berendezések telepítése a Volánbusznál: már minden harmadik autóbuszon elérhető az elektronikus fizetés, ősz végéig pedig a tervek szerint a társaság valamennyi helyközi járatának fedélzetére felkerül a POS-terminál - tájékoztatta az MTI-t a Volánbusz Zrt. pénteken.

A cég idén nyár elején kezdte meg a készpénzmentes fizetés kiterjesztését valamennyi helyközi járatára. Június vége óta már mintegy 2000 autóbuszra került fel a POS-terminál, amennyiben lezárul a projekt, akkor 5330 helyközi közszolgáltatást ellátó buszon válik elérhetővé az elektronikus jegy- és bérletváltás.
A terminálok nemcsak bankkártya, hanem a fizetésre alkalmas applikációval rendelkező okoseszközök (telefon, okosóra) használatát is lehetővé teszik.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések