ÓRIÁSI ADOMÁNY A TATABÁNYAI MECCSEN: Ultráink, Essemm és az ellenfél szurkolói is kitettek magukért!


Ezer kiló kutyatápot és jelentős adományt gyűjtöttek össze szurkolók, játékosok, stábtagok a tegnapi NB II-es Tatabánya - Budafok mérkőzéshez kapcsolódóan.

A másodosztályba a nyáron visszajutó Tatabánya vasárnapi bajnokija nem a futball miatt volt érdekes, hanem a mérkőzést megelőző és a az azon megvalósuló adománygyűjtés miatt.

Előző héten ugyanis Tatabányán, szerdától péntekig a Bányász Baráti Kör szervezésében jelentős mennyiségű állateledelt gyűjtöttek össze a Szurkolók az állatokért Alapítvány számára. A kezdeményezés mögé a teljes tatabányai klub beállt, játékosok, stábtagok, klubvezetők, még a főszponzor is. A kutyatápot a tatabányai Benedek Elek óvodában tárolták, majd a vasárnap 18 órakor kezdődő bajnoki előtt adták át.

A Turul Ultrái és a Turul Front szurkolói csoport valamennyi tagján kívül a vasárnapi ellenfél, a Budafok szurkolói csoportja, az Ultras Promontor tagjai is az ügy mellé álltak, és még számtalan állatbarát drukker, akik állateledellel vagy pénzadománnyal érkeztek a bajnokira. A zenész körökben ismert Essemm művésznevű rapper sem tétlenkedett, így összességében 1066 kiló száraztáp mellett konzervek, pénz, jutalomfalat és egyéb állatfelszerelés gyűlt össze. (Sportal)

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések