TATABÁNYA ÉS KÖRNYÉKE LEGFRISEBB FEKETELISTÁJA: el sem hiszed kik vannak rajta!


Friss listánkon keresgélhetnek a munkavállalók, ha éppen munkahelyet váltanak. Az alábbi munkáltatók esetén érdemes résen lenni, mert előfordulhat, hogy pórul jársz.

Az alábbi munkáltatók esetén a munkavállalókkal kapcsolatos problémák nem csupán szóbeszéden alapulnak, hanem a hatóság megállapításán.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján rendszeresen közzéteszi azoknak a foglalkoztatóknak a nevét, székhelyét, lakcímét, adószámát – természetes személyeknél az adóazonosító jelet –­, amelyeknél a végleges és végrehajtható közigazgatási vagy bírósági határozat megállapította, hogy nem jelentették be alkalmazottuk munkaviszonyát. A NAV közzéteszi továbbá a jogsértést megállapító határozat keltét, és végrehajthatóvá válásának napját is. A NAV a közzétett adózók adatait két év elteltével törli.

Ezek közül a Tatabánya környékén található munkáltatókat kigyűjtöttük:


Az oldalon még néhány tanulságos információkkal is gazdagabbak lehetnek az érdeklődők

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések