TATABÁNYAI AUTÓS RÉM: szétbarmolta, majd az út közepére állította a Trabantot


Közlekedés biztonsága elleni bűntett és más bűncselekmények miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a megrongált gépkocsit kitolta az úttestre.

A vádirat szerint az ittas férfi 2022. december 30-án, egy tatabányai parkolóban egy személygépkocsit megrongált. A férfi a motorház tetejét meghajlította, a motortérben a kábeleket kitépte, a bal első ajtót megpróbálta letörni, annak külső részét betörte, továbbá az utastérben több alkatrészt letört. Az elkövető 293.500 forint kárt okozott

A férfi az utastérből a gépjármű forgalmi engedélyét és a sértett személyes tárgyait kidobta, így a forgalmi engedély egy tócsában elázott, olvashatatlanná vált.

Ezután a vádlott a személygépkocsit kitolta az úttest közepére, ezért akadályt létesített, így veszélyeztette az úttesten közlekedők életét, testi épségét.

Az ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntette, rongálás vétsége és közokirattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat, és a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Forrás: ugyeszseg.hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted  a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések