NAGY GONDBAN A FIDESZ TATABÁNYÁN: Bencsiknek is le kell mennie kutyába Magyar Péter miatt!

Óriási gondban van a Fidesz, nem működnek az eddigi udvari ellenzékre kifejlesztett technikák és a hírek szerint gondban vannak a mozgósítással.

Mint arról beszámoltunk, pénteken a TISZA párt vezére Magyar Péter felhívására, Tatabányán óriási tüntetés zajlott, amilyet Tatabánya évtizedek óta nem látott. Hasonlóan, mint az ország többi településén, annyi embert tud utcára vinni ez az ember, ami már a Fidesz hatalmát is komolyan veszélyezteti. (Az álellenzékről pedig nem is érdemes beszélni)

A kormánypárt és a magukat ellenzékinek mondó pártok akkor tudnának ennyi embert megmozdítani, ha pénzt szórnána valamelyik épület tetejéről, mint legutóbb egy budapesti reklámfilmben.

Szóval, történt, hogy egy állítólagos incidens után Magyar Péter megvédte a saját aktivistáit, az esetről készült vágatlan videó tanulsága szerint mindennemű incidens nélkül, még egy hangos szó sem fordult elő.

Természetesen a kormánypárti média így nem tudott volna ügyet kreálni, így kitalálták, hogy valaki akkor megrepesztette az étterem kirakatát, illetve a tömeg lincshangulatot teremtve fenyegette az alkalmazottakat.

Ehhez jól jött Tatabánya egyik nagy dohánymutyistája, a Turult jelenleg üzemeltető Boczonádi János, aki szinte pokolbéli hangulatot festett le.

A helyzet kiaknázására és a helyiek félrevezetésére bevetették a helyi lakájmédia kemma.hu-t, illetve az országos fröcsögő médiákat (PestiSrácok, Patrióta) és a legnagyobb sajtóorgánumaikat is, mint a Magyar Nemzet, Index és a TV2. Látszik, ahogy szokták volt mondani, nem szarral gurigáznak Fideszék.

Aztán, a nyomaték kedvéért, bevetették a helyi fideszesek a ritkán alkalmazott csatornájukat, Bencsik Jánost is, aki gondolkodásmentesen átvette jó fidesznyikhez híven a Patrióta videóját. Aztán jöttek a tatabányai jelöltek, Patakiné, Magyarné, Bereznai és a többiek, mindannyian alázatosan kommenteltek a poszt alá.

Mielőtt azt hinnénk, hogy az eset csak a fideszeseket mozgósította, kapóra jött helyben Szücsné Posztovics Ilonának és szimpatizánsainak, mert az eseményről készült videónk alá olyan botrányos, alpárian gyűlölködő kommenteket zúdítottak, hogy az már-már a fideszeseken is túltesz.

Látható ebből, hogy érdemes lesz itt Tatabányán is azokra szavazni, akiknek elegük van a pártok helyi, kontraszelketált embereiből és akik a tatabányaikért dolgoznak.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések