MEGSZEREZTÜK SZÜCSNÉ 15 ÉVES PROGRAMJÁT: a tatabányaiak elolvashatják előre!


Kedves Tatabányaiak!

Legfontosabb eredménye lesz a programom végrehajtásának, hogy 15 év múlva betöltöm a 74 évet, ami lássuk be, mindenképpen pozitívum.

Ennél több részlettel most nem is szeretnélek benneteket untatni, különben is, az utóbbi 4,5 éves munkám önmagáért beszél. A videómban is láthattátok az egyik zebrát, amint sikerül lefesteni és felvételt készíteni róla.
Szóval ahogy mi vezetők mondjuk ilyenkor, amikor nagyon elégedettek vagyunk magunkkal, annyit árulok el, hogy FOLYTATJUK!

Legyen erre biztosíték remekül összeállítot csapatom, akik közül a legfontosabb támaszaimat emelném ki:

Mindjárt a felsőgallai körzetben álmaim képviselőjelöltjét indítom, Fakli Pistit. Már régóta szót fogad nekem, sok helyen dolgozott, de sehol sem túl sokat, hogy belejöjjön, ami utólag helyesnek bizonyult, mert általában megszűntek azok a cégek. Szóval őt bármire tudom majd használni.

A Gálon továbbra is számíthatok a Renczes Dávidra, jobban mondva a munkájára nem, arra KariGeriéknek van szüksége Pesten. Nekem elég, ha a fontosabb szavazások alkalmával tudom, hogy Tatabányára tud jönni.

Na, és akkor Sárberekben a Zsidek Feri, na ő fontos erőforrás. Ő Tatabánya el nem ismert gazdasági zsenije. Ő annyira jó érzéssel fel tudja venni a milliós fizuját a Szolgáltatóházból, pedig nem is lenne szükség a munkájára. Meg amilyen aranyosan elveszi azt a pár milliót a gyerekektől a TVSE-ben, az tényleg mosolyt csal nekem is az arcomra. Persze én nem sajnálom azt a pár millió mellékest sem, amit mindenféle jogi felhatalmazás nélkül összeszed a családi birodalma a Konzumban. Még jó, hogy adóznia sem kell utána.
A szerződés, amit én írtam alá nekik, úgy sem érdekel senkit. Ráadásul jól megérteti a Fidesszel is magát, sikerült elérnie, hogy ha nem én nyerek akkor is eltöröljék a garázsadót. Az a kis pénz, amit a városban itt-ott, meg imitt amott lévő néhány bérbeadott garázsa után kellene fizetnie a hivatalnak, jobb helyen lesz nála, mint a tatabányai embereknél.

A belvárosban aggódok egy picit a Hajdú Feri miatt, remélem most rendben lesz az adófizetésével, nem úgy, mint 5 éve. Ráadásul még hazudnia is kellett róla annak a Gutainak. Pedig a Feri olyan aranyos gyerek, mindig mindenkinek felajánlja a közgyűlésben, hogy a családi cége ingyen megcsinálja. Kár lenne elveszíteni.

Most úgy érzem, hogy fontossá válnak a nemzetközi kapcsolatok, ezért jó, hogy Sáradi Ibolyám Dózsakertben csatlakozott hozzánk. Ugyan keveset van Tatabányán, mert jól megy a szekere. de neki nem is kell Tatabányán lennie. Majd beleírjuk az szmszbe, hogy ő kivételesen részt vehet skype-on is az ülésen, építse közben a külföldi renoménkat, úgyis kellene már valami filippínó testvérváros. Majd mondom neki, hogy egy dologra figyeljen, legyen rendes biztosítása. Nehogy úgy járjon, mint az egyik ismerősöm, akinek a biztosítási ügynökéről kiderült, hogy nem fizette be a pénzt a cég számlájára, hanem zsebre rakta. Még jó, hogy nem lett gond belőle. Majd figyelmeztetem rá.

A végére hagytam a Kertvárosban induló Konczer Eriket, ő tényleg lelkesedésben a csapat motorja. Először még Baromálláson akart indulni önállóan, de aztán sikerült feldolgoznia az utcalistát. Nem is értem, hogy eddig nem kellett senkinek képviselőnek. Ezek a komáromiak is annyira siralmasak, a múltkor sem választották meg képviselőnek. Látták volna amikor Tatabányán indul tavalyelőtt a Bencsik Jani ellen. Óriásit küzdött, és majdnem súrolta a bányászbéka alsó felét az eredménye.

Szóval a csapatomon úgy érzem nem fog múlni, program kész, csak én nyerhetek!

(a fentiek a képzelet szüleményei, a tatabányai valósággal való bármi egyezőség csupán a véletlennek köszönhető -- by Gutai Zsolt) 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések

  1. Boldogulj ti annyira undorító lények vagytok mint magyar és orbán ezekért a rágalmazó irásokért börtönben lenne a helyetekhazug irá

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése