AZ ÓRIÁSI TATABÁNYAI NAGYGYŰLÉS ELKÉPESZTŐ UTÓÉLETE: Fideszesek és Szücsné hívei gyalázzák Magyar Péteréket!


Csillapíthatatlanul dübörög Tatabányán a Magyar Pétert befeketíteni igyekvő kormánypárti média kampány, láthatóan valahogy nagyon szeretnének fogást találni rajta.

Láthatóan közeleg a kampány vége és úgy ítélik meg a Fidesz agytrösztjében, hogy ez a csávó veszélyes rájuk. Ha mindez nem lenne elég, Szücsné elvakult hívei is beszálltak a pénteken nagygyűlést tartó TISZA párti vezető gyalázásába. Őket sem érdekli a valóság, egyszerűen retteg a jelenlegi Fidesz, és a kékFidesznek nevezett DK (és csatlós, álellenzéki pártjainak) közönsége, hogy valaki felborítja a jelenlegi status quot országosan és helyben.

Történt, hogy a pénteki nagygyűlésen Magyar Péter azt találta mondani, hogy néhány TISZA párti aktivistát a kitűzőjük miatt nem szolgálták ki a rendezvény mellett található Turul étteremben. Ekkor azt mondta fennhangon, hogy a végén be fog menni és meg fog inni egy italt. A rendezvény végén valóban oda is ment, vele együtt a Tatabányán soha nem látott tömegből rengetegen.


Aztán volt még egy kirakat részlet, amit a helyi Kemma.hu fotósa örökített meg és állítólag valaki/valakik megütöttek és berepedt.

Innentől kezdve elszabadult a kormánypárti média cunami és egészen elképesztő szalagcímekkel jelentek meg tudósítások. Mielőtt azt hinnénk, hogy csak valami idióta, perifériális orgánumok,

mint a helyi Kemma: Erőszak követte Magyar Péter hergelését Tatabányán

mint a Pestisrácok: Kirakták Magyar Péteréket egy étteremből, ezért visszamentek betörni

vagy a BalFake News: Az étterem amit megszállt Magyar Péter 🧟-serege egy DK-s tagé

számolt be róla, akkor nagyot tévednénk.

A legnagyobb médiaoldalakat is bevetették,

mint a Magyar Nemzet: Törtek-zúztak Magyar Péter hívei Tatabányán

az Index: Magyar Pétert szimpatizánsai megrongáltak egy kávézót Tatabányán, az üzemeltető feljelentéssel fenyegetőzik

vagy a hamarosan riporttal jelentkező TV2.

Szándékosan link nélkül idéztük a címeket, mert ezek a kormány pénzelte orgánumok szándékosan hajlították a valóságot.

Mondjuk a kormány pénzelte médiát bejárt videón sincs nyoma erőszaknak, még Magyar Péterrel is egy higgadt interjú készült.

Természetesen, az országos médiákkal ellentétben. mi 1-2 dologról megkérdeztük Boczonádi Jánost telefonon, a Turul üzemeltetőjét és a rendőrséget, ugyanis több furcsaság szúrta a szemünket a tudósításokban. Olyan apróságokkal nem is foglalkoztunk, hogy Boczonádi úr szinte pokolbélinek festette le a hangulatot, próbálta alátámasztani a kormánypárti narratívát.

Mindez érthetőnek tűnik, ugyanis Boczonádi úr telefonos kérdéseinkre elmondta, hogy ő is résztulajdonosa egy betéti társaságnak, amely Tatabányán több dohányboltot üzemeltet. Ahogy fogalmazott a tulajdonosok baráti társaságként végzik ezt a tevékenységet. (Többek között a néhai Extreme Park-os Ertsey Áronnal gründolták a céget)

Megkérdeztük tőle, hogy az állítólagos kirakat repedéssel kapcsolatosan tettek-e rendőrségi bejelentést, amire azt felelte, hogy tettek, de nem történt rendőri intézkedés. Állítása szerint ott nem voltak rendőrök, csak civil ruhások a környéken. Erről egyébként érdeklődtünk a rendőrségnél a mai nap folyamán, ahol holnapra ígértek választ. (Ha nem volt intézkedés, akkor az sok kérdést felvet)

A másik, amiről kérdeztük Boczonádi urat, ha állítása szerint veszélyes a kirakat, akkor miért nem intézkedtek arról, hogy ez ne okozhasson problémát jelenleg, erre azt válaszolta, hogy ők csak bérlők, az önkormányzatnak kell intézkedni.

Arra nem mondott semmi érdemit, hogy ha ez tényleg veszélyes, akkor miért nem távolították el. Szerinte hétvégén nem lehet az ügyben intézkedni. Hát, ez is egy válasz szerintünk.

Bevalljuk, a fenti, kormánypárti cikkek kommentjeit nem fésültük át, de a Boldogulj Tatabányára általunk kitett videónk és képeink alatti ezernyi kommentet próbáltuk átfutni.

Ami beszédes, hogy a fideszes narratívát erősítve és mocskolódva beszálltak a gyalázásba Szücsné Posztovics Ilona keménykötésű fotelforradalmár hívei, nyomdafestéket nem tűrő módon. Úgy tűnik nagyon be vannak tojva, mással mindez nem magyarázható, hogy még a helyben, a pártok ellenében induló Generációk Tatabányáértnak is kijutott a “jóból”. A komment özönt látva az kiviláglik, hogy azok, akik országosan és helyben a korrupt és tehetségtelen elit elzavarását tűzik ki célul, a gondolkodásmentes párthívektől csak erre számítanak.

Tényleg itt az ideje, hogy Orbánt és Gyurcsányt, valamint a helyi sameszaikat eltávolítsuk a hatalom közeléből, erről szól a június 9-i választás.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések

  1. Miért lenne hazugság szégyeljétek magatokat letagadjátok hogy hülyére vegyétek az amúgy is lebutított Embereket

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése