VÁLTOZÁSOK A TATABÁNYAI PARKOLÁSBAN: sokkal egyszerűbb lett



A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. évente cseréli a mobilparkolással kapcsolatos tájékoztató matricáját. Az idei évtől megváltozott annak tartalma a mobilparkolás felhasználási-igénybevételi szokásainak változása miatt, valamint az egységes és naprakész tájékoztatás érdekében. A matricán a zónakódon kívül QR kód segíti a viszonteladókat és az ügyfeleket egyaránt, ezen kívül rövid felhasználói segédlet került feltüntetésre.

Fontos, hogy az igénybevétel feltételei változatlanok, tehát az sms formátuma, a letölthető alkalmazások köre, az igénybevétel díjai nem változtak, kizárólag a matrica információtartalmának megjelenítése egyszerűsödött.

A mobilparkolás ügyfelei, igénybevevői tehát változatlan módon, a megszokott formában tudnak mobilparkolni, akár a mobilapplikációt, akár a saját mobilszolgáltatója által biztosított SMS számot használják.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. ügyfélszolgálata az eddig megszokott elérhetőségeken áll az ügyfelek rendelkezésére: e-mail ugyfelszolgalat@nmzrt.hu, telefon +36-36-889-889, valamint a honlapon jelzett időpontban és helyszínen személyesen is várják ügyfeleiket.

Forrás: tatabanya.hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések