ÓRIÁSI ÚJVÁROSI CSODA A VÁLASZTÁS ELŐTT: Bereznai Csaba felfedezi körzetét!

Érdekes módon, a választások közeledtével az újrainduló képviselők ismét felfedezik választókörzetüket.

Így tett ezzel Bereznai Csaba, aki tatai lakosként keveset járja a választókörzetét, legalábbis az állapotok erről árulkodnak. Lehetett itt Schmidt Csaba, vagy Szücsné Posztovics Ilona a polgármester.

Egyúttal bízik ő is a választó rövid memóriájával, ugyanis megpróbálja beállítani mintha egyes környezeti elemek állapota szinte tegnap vált volna elfogadhatatlanná.

Ennek eklatáns példái a Komáromi utcához kapcsolódó árkádok napokban kiposztolt képei, amitől talán azt várja a most még képviselő Bereznai, hogy majd megoldódik. 

A rossz hír, hogy ettől nem fog megoldódni, a jó hír pedig, hogy június 9-én új képviselőt lehet választani, aki tényleg megoldaja a kérdést.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések