MÁTÓL MEGSZŰNIK A FŰTÉS TATABÁNYÁN: de ha mégis fázna valaki...


A T-SZOL tájékoztatja Fogyasztóit, hogy az időjárás kedvező alakulása és a várható előrejelzések alapján és az üzletszabályzatuk szabályozásának megfelelően Társaságuk a távhővel ellátott épületekben 2024. április 30-án (kedden) leállítja a fűtésszolgáltatást. A leállás az intézményi- a szabadpiaci-, illetve az egyedi méréssel rendelkező lakossági fogyasztókat nem érinti. Esetükben saját maguk dönthetnek a leállásról.

Egyedi igény alapján, azonban lehetőség van a szolgáltatás folytatására május 15-ig, a fűtési időszak hivatalos befejezéséig. Ezt a társasházi közös képviseletek igényelhetik, melyet írásban szükséges eljuttatniuk a tavho.hibabejelentes@tszol.hu elektronikus levelezési címre. Fontos információ, hogy az egy fűtési rendszerről ellátott közösségek egybehangzó döntésére van szükség, tehát az egy hőközponthoz tartozó összes társasházi közösség írásos jóváhagyása szükséges a fűtés további igénybevételéhez. Az igények megérkezését követően három órán belül végrehajtják a kérést.

Probléma esetén:

Forrás: tszol.hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések