TATABÁNYAI AUTÓSOK SZÍVATÁSA: felszívódtak a forgalomirányítók!

Mi is írtunk róla, hogy kedden és szerdán a Signalterv Kft. megkezdi a Vértes Centernél lévő kereszteződésben található jelzőlámpák felújítását. A jelzőlámpák cseréje alatti időszakban a biztonságos közlekedés érdekében a forgalmat jelzőőrök fogják irányítani.

Ez utóbbi azonban sem tegnap este, sem ma reggel nem volt észlelhető az autósoknak, mint a képeken látható. Mintha a köd elnyelte volna őket. Amikor ott jártunk, az autósok mérgelődését tapasztaltuk csupán.

Telefonon kerestük a céget, de nem tudtak felvilágosítást adni a helyzetről. Először a hivatal Városüzemeltetési osztályához akart lepattintani bennünket ügyintézőjük. Jeleztük azonban, hogy információink szerint az általuk benyújtott forgalomtechnikai tervben az ő felelősségük a jelzőőrök biztosítása, akkor a hölgy azt kérte az ügyvezetőjükhöz forduljunk.


Megtettük, amint válaszol März János ügyvezető, frissítjük cikkünket!


Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!




Megjegyzések