M1-EN BUDAPESTTŐL TATABÁNYÁN ÁT TATÁIG: Porviharra figyelmeztetnek!

Az M1-es autópályán, Budapest és Tata között a viharos szél időszakosan por átfúvásokat okoz az útmenti mezőgazdasági területek irányából.
Az utazóközönség számára az autópálya felett elhelyezkedő, változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a figyelmet a Magyar Közút jelzései. Kérnek mindenkit, hogy fokozott figyelemmel és körültekintéssel közlekedjenek, ha az út- és látási viszonyok megkívánják, csökkentsék a sebességet.

Fontos az óvatosság, hiszen tavaly márciusban tömegbaleset lett a vége egy hatalmas porátfújásnak. Akkor a látási viszonyok hirtelen romlása miatt az M1-esen Herceghalomnál öt kamion és 37 autó ütközött össze, rengeteg személyi sérülés is történt. A mentőknek 39 embert kellett kórházba vinniük.

fotó: MTI

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések