KÉT TATABÁNYAI MENTŐS SZENVEDETT SÚLYOS BALESETET: éppen egy balesethez siettek

 


A péntek délutáni tatai balesetben 2 tatabányai mentős sérült meg súlyosan. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.A szörnyű baleset miatt a teljes forgalmat leállították az érintett útszakaszon, hiszen 2 mentőhelikoptert is riasztani kellett. A balesetező mentő éppen az Almási utca és a Bacsó Béla út kereszteződéséhez sietett, ahol elütöttek egy gyalogost. Sajnos a gázolás helyszínére már nem tudott odaérni a mentőautó, mert útközben karambolozott.

A Tatabánya felől érkező mentő elé a Kristály Imperial Hotel mellől kikanyarodott egy személyautó, ekkor történt a szerencsétlenség. A mentőbe hátulról is belehajtott egy másik autó. A rohamkocsi elé kanyarodó autóban egy család utazott, köztük gyermek és egy terhes édesanya is. A horrorbalesetben így heten sérültek meg összesen. A két mentős súlyos sérüléseket, míg másik 5 személy könnyebb sérüléseket szenvedett.

(forrás: kemma.hu)
kép: Facebook/Tata város

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések