FUTÓVERSENY TATABÁNYÁN: nevezz te is!


A Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesületének Tájékozódási Futó Szakosztálya 2024. április 4-én megrendezi a Sprint Tusa nemzetközi tájékozódási futóversenyt Tatabánya belvárosában.

Nevezni az alábbi linken lehet: https://www.e-nevezes.hu/hu/esemeny/show/677?fbclid=IwAR2fJ93yGOA6mMOJVNF3jyIW5VBHJVqm1Ka1SkblOccCgyXc5D8syjqYCKE

A versennyel kapcsolatos naprakész információk az esemény Facebook oldalán találhatók meg: https://www.facebook.com/sprint.trial

Az eseményen a versenyzők korosztályos kategóriákban indulhatnak, gyermekektől a senior korosztályig. A résztvevők között a hazai és nemzetközi elit versenyzői is megtalálhatóak. A verseny 2 futamból áll, egy selejtező és egy döntő futamból (13:30 és 16:30 kezdéssel). A versenyirodának a Tatabányai Árpád Gimnázium ad helyszínt, a verseny is az iskola épületénél veszi majd kezdetét.

A verseny során a futóknak ellenőrzőpontokat kell felkeresniük (fotónkon látható) egy térkép alapján. Az ellenőrzőpont egy állványra szerelt 30x30 cm-es bójából, és elektronikus időmérő dobozból áll.

A regisztrációs időszak 2024. március 27-ig tart. Ez követően a szervezők RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁST küldenek az összes regisztrált elérhetőségére, amely a versennyel kapcsolatos minden tudnivalót tartalmaz majd.

További kérdésekkel az alábbi elérhetőségek valamelyikén lehet érdeklődni:

Magyar Tamás
Szervezőbizottság elnöke
Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete
Tájékozódási Futó Szakosztály
E-mail: magyar.tamas@tfse.hu
Telefonszám: +36 30 520 2331

Forrás: facebook.com/tatabanya.hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések