CSÍÍÍZ, ITT A LUSZTIG DOBOZ! A tatabányai autósok ellen bevetették Bánhidán!

Érdekes dobozt kaptak a Bánhidaiak a nyakukba. Mi elneveztük Lusztig doboznak, a regnáló körzeti képviselő és alpolgármester személye miatt, talán választási ajándéknak szánta választókörzetében.

Azt nem tudjuk, mi lehetett a célja a gyalogátkelőhely közvetlen közelébe történő telepítéssel az értelmi szerzőnek, ugyanis extra sebességkorlátozás érvényes konkrétan a helyszínnél, és ha valaki nem alacsony sebességgel közelíti meg a gyalogátkelőt, azt nem egy traffidoboz fog jobb belátásra bírni. Egy ilyen az agyatlan autósnak tök mindegy milyen intézkedést hoznak. Ha itt valóban veszélyt jelentenek az autósok, akkor érdemesebb lett volna fizikai akadállyal segíteni a gyalogosok testi épségének megőrzését.

A témával egy közösségi poszt is foglalkozik, ahol a kommentelők értetlenkedésüknek adnak hangot, hogy a több helyen előforduló spontán, vagy kevésbé spontén gyorsulási versenyekre kellene inkább hasonló módszerrel lecsapni.


Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések