TATABÁNYA DILETTÁNS KUKÁSAI: igazi magyaros megoldás a legújabb módi



Ingyenes kukaosztásba kezdhetett a MOHU, legalábbis a fotók alapján nem tudunk másra gondolni.
A kukákat megóvni szándékozó láncokat, GYORSKÖTÖZŐKKEL rögzítették a kuka ketrecekhez, szóval bárki egyszerűen meglovasíthatja, ha szüksége lenne egy ilyen kukára. 



A fotókat Sárberekben és Dózsakertből kaptuk, feltételezhető, hogy mindenhol hasonló színvonalon dolgoztak a szolgáltató emberei. Láthatóan van, ahol még lakatot sem tettek!
Lehet, hogy a lakatból nem volt elég raktáron? Ezt sem mondhatjuk, ugyanis amint látható, a lakatos láncokat is gyorskötözővel rögzítették.

Szerintünk egész egyszerűen fordítva ülnek a szolgáltatók emberei a lovon, ugyanis érdemesebb lett volna a kertes házas övezetben tesztelni azokat az új elképzeléseket, ami az étel-, és más hasonló hulladék begyűjtését illeti. Az így szerzett tapasztalatok alapján lehetett volna a társasházas övezetekben is bevezetni hasonló szolgáltatást.

A megoldást sejtésünk szerint egy terepet, csak képről látott “szakember” dolgozhatta ki.
 
Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések