ÉV VÉGÉIG LEZÁRJÁK TATABÁNYA LEGFONTOSABB PARKOLÓJÁT, hétfőn lép életbe



A MÁV Zrt. tájékoztatása alapján a társaság a parkoló területét 2024. február 26-án 08:00 órától a forgalom elől elzárja.

A parkoló a gyalogos felüljáróhoz telepítendő felvonók építési munkálatainak idejére, várhatóan 2024. október 15-ig munkaterület lesz. A munkaterületet mobilkerítéssel határolják le, így a Jedlik Ányos út a munkálatok ideje alatt is használható lesz.

A lezárás a Konzum épülete mögötti szakaszon, a Jedlik Ányos út vágányok felőli oldalán található 18 férőhelyes, merőleges beállású gyeprácsos parkolóterületet érinti.

A MÁV beruházásban épülő három új felvonó vandál- és üzembiztos kivitelezésű, a falak és az ajtó is részben üvegezett kivitelben készül. A tágas kialakításnak köszönhetően kerékpár vagy babakocsi szállítására is alkalmasak lesznek. Két lift a peronok, egy pedig a P+R parkoló akadálymentes megközelítését teszi lehetővé várhatóan az év végétől.

Kép/forrás: facebook.com/tatabanya.hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések