ELKÉSZÜLT AZ AGYRÉM DÓZSAKERTI FIDESZES PROJEKT: Thurza-Vejtey "temetője"!


Mit mondjunk a legfrissebb, megvalósult képviselői ötletről, ami egy magaságyás akar lenni? A hírek szerint Thurza Károly (Dózsakert-Bánhidai ltp) képviselő volt az értelmi szerző, de nehezen tudjuk elképzelni, hogy Vejtey Miklós dózsakerti képviselőt mindez meglepetésként érte volna. Nyilván egyeztettek előtte, hiszen egy-két lépcsőházban még a tervek is kint voltak a tervezett projektről.


Ilyen amikor egy képviselő lát valahol valamit, de nem ért hozzá, a városházán - ugyanis a képviselői keret mégiscsak a helyi adófizetők pénze és a konkrét kivitelezést ők intézik - pedig nem akadályozzák meg a bornírt ötletet.


A Facebook népe nem kíméli az elképzelést, még egy keresztet is állítottak az egyik dobozba, persze az eszmei szerző is produkálhatott ilyet.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések