TATABÁNYAI VAGY? Ha kell még a 10 ezer forintos támogatás, jelentkezz!



A 2023-as év végén, az ünnepeket megelőzően kapták meg a tatabányai lakóhellyel rendelkező szépkorú polgárok az önkormányzat egyszeri, 10.000 forintos támogatását - írja Tatabánya város közösségi oldalán.

Ha van aki jogosult a támogatásra, ám azt nem kapta meg, a hivatalba ügyfélfogadási időben átveheti:

- hétfő: 13.00 - 17.30

- szerda: 8.00 - 12.00, 13.00 - 16.00 óra

- péntek: 8.00 - 12.00 óra

A jogosult nevében meghatalmazott is eljárhat. Amennyiben nem tud személyesen megjelenni, postai úton, illetve ügyfélkapun keresztül is jelezheti a hivatal részére az igényét.

A postától visszaérkezett, vagy címadat hiányában ki nem küldött támogatás felvételére 2024. február 29-ig van lehetőség.

Amennyiben a támogatás a személyes adatainak teljes körű letiltása miatt nem érkezett meg, a jövőre nézve az adatletiltás részleges, vagy teljes feloldása iránt az alábbiak szerint intézkedhet:

„Az adatletiltási kérelem benyújtható illetve visszavonható:
  •  bármely fővárosi és megyei kormányhivatal járási (fővárosi kerületi) hivatalánál személyesen és meghatalmazott útján, továbbá ajánlott levélben (a járási hivatalok elérhetősége i: http://www.kormanyhivatal.hu/hu)
  • Budapest Főváros Kormányhivatalánál (kijelölt kormányhivatal) személyesen és meghatalmazott útján, ajánlott levélben, valamint elektronikus úton
  • a helyi választási irodaként eljáró jegyzőnél a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 89. § (2) bekezdése alapján írásban vagy elektronikus úton (teljes körű letiltás)

elektronikus azonosítást követően elektronikus kapcsolattartás útján."

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések