SEXELT A FIATALKORÚVAL A TATABÁNYAI FÉRFI: jött a baba



A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a vádlott 2022. június elején befogadta a tatabányai ingatlanba a 2009-ben született sértettet, aki egy lakásotthon lakója, de onnan folyamatosan szökésben volt. A vádlott 2022. augusztus 23. napjától 2022. október 25. napjáig az ingatlanban több alkalommal közösült a kiskorú sértettel annak beleegyezésével, mely szexuális cselekmények következtében a sértett teherbe esett. A vádlott a cselekmény elkövetésekor tudomással bírt arról, hogy a lány a 14. életévét még nem töltötte be.

A vádlott jelen bűncselekményeit szeméremsértés bűntette miatt kiszabott büntetés felfüggesztésének próbaideje alatt követte el. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje börtönbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától, valamint
minden olyan tevékenységtől, melynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött
személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll.

Kép: blikk.hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések