RENDKÍVÜLI VÍZGYŰLÉS TATABÁNYÁN: minden párt úgy tesz most, mintha fontos lenne neki!



2024. január 25-én 17 órától,  a Vértes Agorájában kerül megrendezésre az ivóvízkincsünk védelme, a Tatai-medence ivóvízkészletének állapota és felhasználása tárgyában összehívott rendkívüli közgyűlés, ahová nagyon készülnek a politikusok.

A közgyűlés célja, hogy válaszokat kapjanak a térség vízellátását biztosító karsztvízkészlet felhasználásával kapcsolatban felmerült kérdésekről, valamint a városban is zajló jelentős víziközműhálózat-fejlesztés folyamatairól.

Egyelőre a tatabányai ipari vízfelhasználásról nem tartanak beszámolót, pedig a jelenlegi helyzetben mindez elengedhetetlen. Láthatóan a politikai pártok kampányában meglovagolják a témát, ha az elmúlt években ezt nem is tartották fontosnak. Vajon a kampány végeztével hasonlóképpen sutba vágják életünk eme meghatározó szeletét?

A közgyűlés nyilvános, a téma fontosságára való tekintettel várnak mindenkit! Ha a személyes megjelenésük nem oldható meg, a közgyűlést figyelemmel kísérhetik a város Facebook oldalán, illetve honlapján (www.tatabanya.hu).

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések