LESZ FIDESZES PORNÓ OLDAL TATABÁNYÁN IS? 2024 szenzációja lehet


Immár több, mint egy hete kifejezetten ledér hölgyek, gyakorlatilag pornóvideók jelennek meg a Fidesz gödöllői szervezetének Facebook-oldalán, eddig a párt propaganda tartalmai futottak rajta.

Miután 9 napja még a párt egyre kövérebb miniszterelnöke osztotta az észt a közösségi oldalon, utána kezdődtek a bajok. Az első kérdéses tartalmú videó december 23-án délben jelent meg az oldalon, egy félmeztelen nő látható rajta, amint a kamera előtt járkál.

Azóta csak és kizárólag pornográf jellegű videók és képek jelennek meg az oldalon, de nagyon ügyesen menedzselve, hogy a Facebook szűrőin nem akadnak fenn. A Fidesz keresztények propaganda beálítottságát ismerve persze hihetőnek tűnik, hogy ilyesmit a gödőllői Fidesz tagjai valószínűleg nem posztolnának ki.

Sajtóhírek szerint az oldalt jelenleg Indonéziából és Vietnámból menedzselik, a profilt valószínűleg feltörték.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések