DEC 31-ÉN TÁVOZIK A TATABÁNYAI VÍZILABDA SZAKMAI VEZETŐJE: az elnökség titkolja, hogy ki jön!


Távozik posztjáról december 31-vel Persely József, a Tatabányai Vízművek SE vízilabda szakosztályának szakmai vezetője.

Tegnapi napon elnökségi ülést tartott a klub vezetősége, ahol részt vett egy újonnan megalakult szülői csoport két képviselője is, akik tolmácsolták a szülők azon kérését, miszerint a szakmai vezetésben változást szeretnének, a jelenleg kialakult, problémás helyzetre tekintettel.

Közel két órás megbeszélés végén a felek azzal váltak el, hogy a jelenlegi vezető mandátuma december 31-vel megszűnik. Arról nem adtak az elnökség tagjai egyelőre bővebb információt, hogy ki lesz az utód, ezzel kapcsolatosan csak homályosan beszélt a Marján György elnök (egyébként T-Szol vezérigató), Zsidek Ferenc társadalmi elnök (egyébként T-Ingatlan vezető) tandem által irányított elnökség.

Várjuk az újabb fejleményeket!

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Amennyiben szeretnél a helyi közügyekben aktív lenni, csatlakozz a Generációk Tatabányáért Csoporthoz!

Megjegyzések