ÚTMUNKALATOK MIATT TATABÁNYÁN LEZÁRJÁK AZ UTAT: erre ne menj



Az ÉDV Zrt. megbízásából az Adonyi Vagyonkezelő Kft. víznyomóvezeték rekonstrukciós munkálatokat végez Tatabányán, az 1. számú főút és Mártírok útja közötti, a Kertalja utca melletti 3729 hrsz. –ú (névtelen) úton, valamint a Mártírok útja 111. előtt több ütemben.

2023. november 27-től.

2023. november 27-től december 15-ig az I. ütemben a névtelen úton kiépítésre kerül a gerincvezeték. Emiatt ez az út 2023. november 29-től mindkét irányból le lesz zárva, de a Kertalja utcában és a Mártírok útján a közlekedés zavartalanul tud haladni. December 15-től a névtelen út is járható lesz. 2024. január 5. és 7-e között újabb értesítőben fogják tájékoztatni a lakosságot a további ütemekről.

A fentiek értelmében a korlátozó táblákkal jelölt szakaszokon, (az útpálya mindkét oldalán), valamint a korlátokkal, kordonokkal, szalaggal lezárt területeken TILOS A PARKOLÁS!

A munkaterületen a gépkocsival való áthajtás szünetelni fog a kivitelezés ideje alatt.

A gépkocsi beállókba és az ingatlanokba való bejutást ideiglenes átjárókkal fogják biztosítani.

Amennyiben a nyomvonalon parkoló autó akadályozza a munkavégzést, a kivitelező elszállíttatja azt, amelynek költségét a tulajdonosra hárítja.

Bútorszállítás, építőanyag szállítás esetén kérik, hogy 48 órával korábban jelezzék szándékukat az ingatlan címének megadásával a zavartalan rakodás érdekében (Ezeken az elérhetőségeken jelezhetnek a kivitelező felé: telefon: 06-70/430-7453, e-mail: kozmu@adonyiholding.hu).

A hétvégi munkavégzéssel járó esetleges kellemetlenségekért a környéken élő lakók szíves türelmét és megértését kérik! (Mint közölték, amennyiben szükséges a hétvégi munkavégzés, abban az esetben kizárólag zajjal nem járó, a pihenést nem zavaró munkafázisokat végzik el.) - olvasható a város honlapján.


Kép: facebook.com

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések