MEGHIBÁSODOTT TEHERVONAT TATABÁNYÁNÁL: egy nap alatt rengeteg gond a MÁV vonalon!

Szombattól némileg javult a vasúti helyzet azzal, hogy egy vágányon újra járnak a vonatok a tatabányai fővonalon, szombaton éjjel több váratlan műszaki hiba is fennakadásokat okozott a Győr-Budapest vonalon.


Éjjel fél tizenegykor a Keleti Pályaudvarról Győrbe tartó G10-es motorvonat áramszedője letörött Bicskénél, amikor az állomásra érkezett be a vonat. Az utasokat pótlóbusz vitte el Szárligetig, onnan éjfél után tudtak továbbutazni Győr felé. 

A helyzet tisztázásáig, illetve a felsővezeték-hálózat bevizsgálásáig, helyreállításig Bicske állomáson lassabban közlekedhettek a vonatok. Az arra utazóknak jelentősen meghosszabbodott a menetideje.

Szintén tegnap éjjel meghibásodott egy tehervonat Tatabánya és Tata állomások között. A veszteglő vonat elvontatásáig csak egy vágányon haladt a közlekedés, ami szintén késéseket okozott. A műszaki meghibásodások miatt több szombat esti győri és komáromi vonat csak rövidebb útvonalon közlekedett. 

A további részletek ide kattintva olvashatók.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon

Megjegyzések