ÚJABB TEVÉKENY HÉTVÉGE A TATABÁNYAI RENDŐRÖKNEK: sosem pihennek


Október 21-én szombaton a tatabányai egyenruhások igazoltattak egy járművezetőt - írja a police.hu. A 35 éves sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett. A kifújt érték alapján a tatabányai lakossal szemben büntetőeljárást indítottak, vezetői engedélyét pedig elvették.

Október 22-én vasárnap délután a rendőrségre bejelentés érkezett, hogy az M1-es autópályán egy üzemanyagtöltő állomáson tankoló nem tudja maradéktalanul megfizetni a tankolt üzemanyag árát. A vármegyei Kutyás Szolgálati Alosztály a helyszínen megjelent, megállapították, hogy a 21 éves járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezve közlekedett. Ráadásul a gépkocsi ki volt vonva a forgalomból. A kutyás járőrök a tatabányai lakossal szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak, és gyorsított eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

Kép: blikk hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések