ÉGBŐL POTTYANT KÁBSZER A TATABÁNYAI ÜGYÉSZEKNÉL


Kábítószer birtoklásának bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be a Tatabányai Járásbírósághoz azzal a letartóztatott férfival szemben, aki a kábítószerrel teli hátizsákot az erkélyről ledobta az utcára, amikor a járőröket meglátta.

A vádirat szerint a rendőrök 2022. december 20-án lakossági bejelentés alapján mentek az oroszlányi második emeleti lakáshoz. A járőrök a lakásba belépve észlelték, hogy az erkélyajtó félig nyitva van. A járőrök az erkélyen megtalálták az előlük elrejtőző férfit, aki a kezében egy táskát fogott, majd a járőröket meglátva, azt az erkélykorlát mellett leejtette az utcára.

A hátizsákban mérleg, telefon, daráló, cigaretta papír, műanyag tasakok, valamint amfetamin és metamfetamin tartalmú kábítószer volt. A hátizsákban tartott kábítószer együttes mennyisége meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, annak mintegy kétszerese.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy bíróság a férfit fegyházbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

A fotókon a nyomozó hatóság által szemlén lefoglalt hátizsák, és abban fellelt tasakok és kábítószer látható.




Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések