LELÁNCOLVA TARTOTTA NŐJÉT A TATABÁNYAI RÉM: gyógykezelni kellett volna!


2021 tavaszán egy pár egy tatabányai családi házban éltek. A korábbi években a férfi betegsége miatt pszichiátriai kezelés alatt állt, azonban a gyógyszerek szedését abbahagyta. A férfi magatartása megváltozott, egyre agresszívebbé vált, dühkitörések, furcsa viselkedés jellemezte, élettársát mindenért megalázta, szidalmazta.

2021. tavaszától rendszeresen megfenyegette a párját azért, mert nem akart az ő tanítása mellett küzdősportot tanulni, majd miután a házba befogadta korábbi munkatársát és jó ismerősét, a másik sértettet, féltékenységből őt is megfenyegette.

Rendszeresen bántalmazta a nőt, harcművészeti tevékenységhez használt eszközökkel ütötte meg, illetve rugdosta őt. Egy idő után a nő távozni akart a vádlottól, ezért őt egy fanyélre zsinórral felerősített fagolyóval homlokon ütötte, majd a lábát alóla kirúgta, melynek következtében a nő elesett és elvesztette az eszméletét. Ezután a vádlott a földön fekvő hölgyet tovább ütlegelte, majd a hajánál fogva berángatta a házuk teraszára, ahol egy székre ültette, majd egy síbottal a hátára ütött, és felrúgta a székkel együtt.

A férfi több alkalommal bezárta a nőt, a kulcsot elvette, napokig munkába sem engedte. Kezénél fogva a konyhaasztal lábához bilincselte, és 15-20 percen keresztül nem engedte el. Munkatársát is szintén az asztal lábához bilincselte, letérdepeltette, és az általa megszabott "légyfogó játékra" kényszerítette.

A tárgyalás folytatólagos, melyen a bizonyítási eljárás folytatódik.

Kép: hellovidek.hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések