FELÉBREDT A TATABÁNYAI VÁROSVEZETÉS: most észlelték, hogy a vasúton káosz van!



Jobb később, mint soha, gondolhatja a mi polgi nénink!

Hetek óta áll a bál a tatabányai vasúti fővonalon, hétfőtől pedig az eddig sem kicsi káoszra a felújítás pánikszerű megkezdésével a fideszes kormányzat rátett egy lapáttal. Pótlóbuszokkal próbálják az emberek eljutását megoldani, amely kevés logikát tartalmaz, cserébe bosszankodhat ki-ki vérmérséklete szerint.

Úgy tűnik néhány nap késéssel felébredt Szücsné Posztovics Ilona polgármester asszony is, ugyanis szerdai Facebook posztja szerint:

“Egyeztetést kezdeményezünk a MÁV Zrt., illetva a Volánbusz Zrt. munkatársaival, a Budapest–Tatabánya–Győr–Hegyeshalom fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszának felújítása következtében kialakult helyzetről.”

A reakció tempóját látva a kérdést inkább szerencsésebb lenne elereszteni a helyi városvezetés részéről, mert még egy lajhár tempójú szereplő bekapcsolása a folyamatba, még nagyobb bosszúságot fog okozni a tatabányaiaknak.


Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.


Megjegyzések