VÁLTOZNAK A JÁRATOK TATABÁNYÁN: így közlekedj augusztus 20-án

2023. augusztus 20-án, vasárnap 9 órától, 21 óráig az Augusztus 20-i tűzijáték rendezvény miatt a Komáromi utca a József Attila Megyei Könyvtár épületétől a Fő tér – Béla király körtér, Hotel Árpádig terjedő szakasza lezárásra kerül - tette közzé a T-BUSZ a közösségi oldalán.

Az érintett autóbuszjáratok a rendezvény ideje alatt a Szent Borbála tér felé terelő útvonalon közlekednek és nem érintik a „Fő tér” elnevezésű megállóhelyet.

A 2, 38, 53, 53B, járatok a lezárás ideje alatt a Vértes Agórája, Vasútállomás, Vértes Center, Álmos vezér út megállóhelyen is megállnak.

A 6, 16, 9, 10 és 70-es jelzésű járatok a lezárás ideje alatt a Vértes Agórája, Vasútállomás megállóhelyen is megállnak.

A terelő útvonalakkal kapcsolatos információk megtekinthetők a mellékelt hirdetményen,  illetve a T-BUSZ honlapján: https://tbusz.hu.

Kép: facebook.hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések