UTOLÉRTE A TATABÁNYAI VASÚTÁLLOMÁS SZÍNVONALÁT A VASÚTVONAL IS

Jelentősen megnövekedhet a menetődiő Biatorbágy és Szárliget között a vasúton, mert az amúgy is elöregedett pálya állapotát a nyári esőzések is tovább rontották - írja a Pénzcentrum.

100 km/órás ideiglenes sebességkorlátozást kellett bevezetni a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszán a pálya állapota miatt - erről először a hvg írt, később viszont a MÁV is megerősítette.

A vasúttársaság úgy fogalmazott, hogy a vasúti pálya a kérdéses szakaszon meglehetősen elöregedett, azt is elmondták, hogy a menetidő emiatt megnövekszik. Mint hozzátették: az állapotromlást az idei nyáron tapasztalt intenzív esőzések és az elmúlt napok hősége felgyorsította.

A MÁV-nak nem csak az időjárással, hanem a munkaerőhiánnyal is napi harcot kell vívnia: mint tegnapi cikkünkben is elismerték, valóban azért hirdettek ismét mozdonyvezető-tanfolyamot, mert folyamatosan próbálják tölteni a létszámot.

Kép: penzcentrum.hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések