MA REGGEL TATABÁNYÁN, FIDESZÉK VASÚTI LOTTÓJA: vagy elindul a szerelvény, vagy nem!

Jó ideje folyik a MÁV és a tömegközlekedés totális leépítése, mindez Tatabányán még a vasútállomás kálváriját is jelenti. A Fidesz kormány újabb és újabb dilettáns működését felrobbanó motorkocsik, műszaki problémák tömkelege és a humánerőforrás hiánya jelzik.

Ma reggel pedig újabb lutrira ébredtünk, nyugodtan mondhatjuk Fidesz vasúti lottónak, hiszen kimegy a gyanútlan utas az állomásra és ott szembesül, hogy nem indul a vonat. Mindez a reggeli órákban, amikor sokan például munkába igyekeznének.

A MÁV Inform hírei szerint a 7.38-as, S10-es Déli pályudvarra tartó járat nem közlekedett.

Még szerencse, hogy egyelőre sűrűn járnak mifelénk a vonatok. Vajon meddig?  Az sem vigasztalja az emberfiát Tatabányán, hogy a MÁV oldala szerint

- a Szendrőről 6:28-kor Miskolcra induló személyvonat nem indult el. Az utasok a Szendrőről 7:25-kor továbbinduló személyvonattal utazhattak Miskolc felé.
- ma reggel nem közlekedett a Déli pályaudvarról 7:20-kor Százhalombattára, és a Százhalombattáról 8:02-kor a Déli pályaudvarra induló S40-es vonat.
- valamint a Bajáról 6:15-kor Tolna-Mözsre és a Tolna-Mözsről 7:30-kor Szekszárdra induló személyvonat, hanem helyettük pótlóbusz közlekedett.

Ezek csupán a hivatalosan bejelentett járattörlések. A késéseket már felsorolni sem érdemes.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.


Megjegyzések