IZGALMAS HÉTVÉGE A TATABÁNYAI RENDŐRÖKNEK: zaklató és sofőr akadt a horogra


A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kutyás Szolgálati Alosztály rendőrei 2023. augusztus 11-én éjfél után igazoltattak egy férfit Tatabányán, a Köztársaság útján. A férfi személyazonosságának megállapításakor kiderült, hogy ellene a Kisbéri Rendőrkapitányság pénzbírság be nem fizetése miatt adott ki két szabálysértési körözést. Továbbá a Tatabányai Rendőrkapitányság zaklatás bűncselekménye miatt, az Esztergomi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetése végett körözte. Az egyenruhások a körözött 43 éves férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra.

Másnap a helyi rendőrök állítottak meg Tatabányán, a Jókai Mór utcában egy személygépkocsival közlekedő személyt. Kiderült, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, továbbá biztosítást sem kötött a járműre, mely ki volt vonva a forgalomból. A járőrök a 20 éves férfit szabálysértési őrizetbe vették.

Kép: hirnavigator.hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések