ÁTLÁTSZÓ KAMPÁNYFOGÁS A TATABÁNYAI MASZOPTÓL: a helyiek sem értették minek vannak ott!


Úgy tűnik belekezdtek a kampányba a tatabányai Maszop-osak, kiegészülve polgármester asszonyunkkal. Igazán épületesre sikerült a megvalósítás, hűen a parányi támogatottságú párt támogatottságához.

Láthatóan cél volt, hogy kiássák a csatabárdot Nagy Béla jelenlegi képviselővel, hiszen a két évtizedig regnáló képviselő Kilián Géza szervezte az akciót meglehetősen átlátszóan, állítólag a lakók kérésének eleget téve.

Persze, lúzer módon így szokták ezt csinálni, (vagyis amikor és az ott lakókat szeretnék bevonni), hiszen kb este 8.kor kitettek egy feliratot, hogy másnap reggel 10-kor (sic!) várnak minden ott élőt.

A fénykép tanulsága szerint igazi nagyágyúkat tudtak mozgósítani, hiszen Kengyelfutó Gurmai Zita, a tatabányára költözött megélhetési politikus és Zsidek Feri a legönzetlenebb tatabányai vállalkozói címre pályázó, mindkét politikai oldallal jóban lévő, most éppen helyi Maszop elnök vezette a csapatot. Véletlenül arra járt még, a kampányát már gőzerővel toló Szücsné polgi néni, szóval szép kis csapatot fújt össze a szél.

Össze is gyűjtöttek két tucat zsáknyi zöldhulladékot, amit véletlenül nem a szükséges zsákba sikerült beletenni, de ez a gereblyés különítményt láthatóan nem zavarta. Nem tudjuk, hogy már a választások utánara készülve gyakorolják a közmunkás hétköznapokat, minden esetre a szemétszedést még gyakorolniuk kell. Ottjártunkkor még sok szemetet találtunk, amik biztosan nem utána kerültek oda.







Persze Kilián Géza úgy tűnik teljesen elszánt, hogy kiüti a nyeregből a körzet képviselőjét Nagy Bélát, de ezen nyilván az ilyen nevetségesen átlátszó “takarítások” kevesek lesznek.

Mi vettük a fáradtságot és megnéztük a terepet, és az ott lakók elmondták, hogy ez inkább volt egy seprűs aláírásgyűjtés, ugyanis többen elmondták, nem tudják, kik voltak ezek a nők! Az egyik hölgy elmondta: “.. egy odaérkező "nagydarab" nőnek, akkor ír nekik alá, ha ezeket a "takarítónőket" újra látni fogja, és, ha a polgármester hozat neki virágföldet! Ráadásul az ott élők nehezményezték, alá is akartak valamit velük íratni.”

A valós szándékot jól mutatja, hogy a takarító eszközök közé még sikerült betenni egy kínáló pultot az aláírásgyűjtő ívekkel! Kilián Géza és a többiek közösségi oldalukon erről még véletlenül sem tesznek említést.

A MaSZoP kommandója választhatta volna takarítási célként Hajdú pártársuk területén az Ifjúság utcai buszmegállót, vagy a Kodály iskola oldalát, de valószínűleg azért mentek ide, hogy a polgármester asszony megnézze, hogy áll a játszótér burkolat cseréje, amit 2019-ben kampányában ott a helyszínen megígért.

Most nem tudjuk, hogy a tatabányán ideiglenesen állomásozó Gurmai “Európa Parlamentbe” igyekvő Zita elfutott-e, mint azt a híres, riporter előli szaladásával megtette, a fényképen mindenesetre meg van a megyei főmufti.

Mindenesetre ha ezek után valaki szeretné kitakaríttatni a közeli közterületét, akkor szóljon bátran ennek a csipet csapatnak, biztosan nem kampánycélokból csinálták a regnáló Nagy Béla képviselő ellen. (Utóbbival az lehet a bajuk, hogy ő független, tehát nem pártutasításra cselekszik.)

Persze számítsanak rá, hogy lehet, hogy félmunkát fognak végezni, de a politikai teljesítményük alapján még ez is szép tőlük.

(címlap módosítás nélkül: Gurmai Zita közösségi oldala)

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések