VÉGIG FOSZTOGATTA TATABÁNYÁT: videón a rablás!

Többrendbeli lopás elkövetése miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a letartóztatott, többszörös visszaeső férfival szemben, aki éjszakánként Tatabányán hatszor lopott.

A férfi 2023. március 15-én egy gépkocsiból telefont, adathordozót, hangszórót, üdítőt, készpénzt vitt el, míg március 28-án egy autóból napszemüveget, parfümöt, a teraszról sportcipőt lopott. A tolvaj idén márciusban még négyszer vett el értékeket gépkocsikból, faházból, gyerekszobából. A sértettek kára 13.480 - 214.500 forint közötti.

A férfi hatszor volt büntetve, legutóbb a bíróság 2020-ban többszörös visszaesőként elkövetett lopás bűntette miatt 3 év 4 hónap fegyházbüntetésre ítélte, amelyből 2023. január 22-én szabadult.

Az ügyészség a vádiratban fegyházbüntetésre, közügyektől eltiltásra és 285.430 forint összegű vagyonelkobzásra tett indítványt.

Az alábbi videón az első két lopás látható: https://youtu.be/Ymyy7wqZvO4

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések