SZÉGYENLIK A TATABÁNYAI ÁLLÁSHIÁNYT: nem működik az állásportál!

Egy hete nem működik a Belügyminisztérium közigazgatási állásportálja – erősítette meg az RTL híradónak az oldalt üzemeltető cég.

Ez az az oldal, ahol bármilyen állami állást könnyen és gyorsan meg lehetne találni és be lehetne tölteni. Azt mondják, alkalmazáshiba miatt, és dolgoznak a javításon. Mások viszont úgy vélik, hogy az nehezen elképzelhető, hogy egy hét alatt nem tudnak megjavítani egy ilyen oldalt és épp az lehet a cél, hogy ne látszódjon mekkora a munkaerőhiány a közszférában.

Mi is utánanéztünk, hogy elérhetőek-e más felületeken állások, de sem a Tankerület honlapján, sem egyéb más egyéb felületen nem találtunk álláslehetőségeket.

Tanárok, óvónők, színházi dolgozók, börtönőrök, vagy épp falugondnokok is ezen az oldalon keresztül tudtak leggyorsabban és legegyszerűbben állást keresni.

A közigazgatási állásportált a Belügyminisztérium hozta létre 297 millió forint uniós támogatásból. Többek között arra is jó volt, hogy kiderüljön: egyes tanárokból mekkora a hiány az országban. Ennyi pénzt elköltöttek rá és mégsem működik.


Forrás: eduline.hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések