ÚJ VEZETŐ A TATABÁNYAI KÓRHÁZBAN: 43 éves tapasztalattal rendelkezik!


Új vezetője van az intézmény Ortopédiai és Traumatológiai Osztályának, dr. Göbl György - számolt be róla a Szent Borbála Kórház közösségi oldalán.

43 éves egészségügyi múlttal, 3 szakvizsgával – baleseti sebészet, kézsebészet, fizioterápia - rendelkező főorvosnak 2023. május 1-től az Ortopédiai és Traumatológiai Osztály kinevezett vezetője.

1989-ben szerzett orvosi diplomát a Semmelweis Egyetemen. Az egyetem előtt dolgozott műtősfiúként, harmadévtől éjszakás ápolóként, majd fiatal orvosként 15 évig részállásban a mentőszolgálatnál eset/roham kocsin, illetve a légimentésben helikopteren szolgálva. Ahogy elmondta, mindig erre a pályára készült: „Az egyetem elvégzése után két traumatológus álláspályázat volt Magyarországon, – Hatvanban és Tatabányán –, az utóbbit választottam. Soha nem bántam meg. Szeretek itt élni a városban, szeretek itt dolgozni a Szent Borbála Kórházban.

Ha valaki meg akar tanulni becsületesen és rendesen dolgozni, beteget ellátni és operálni, itt az osztályon a szakma minden fogását elsajátíthatja. Gyakorlatilag a baleseti sebészet végtagi vonatkozásában mindenféle műtétet végzünk, ortopédia területén a végtagokon ugyancsak széles spektrumon végzünk helyreállító műtéteket, az ízületi pótlások túlnyomó többségét csípő, térd, váll ízületi műtétek teszik ki, ez utóbbiban országosan vezető szerepet töltünk be. Az osztályunk kézsebészeti profillal is rendelkezik.

Osztályunk egy nagyon jó osztály, nagyon jó közösséggel. Ez egy összetartó csapat, akik nagyon sokat dolgoznak, munkájukat nagy odafigyeléssel, gondossággal, szeretettel végzik még akkor is ha a munka becsületes elvégzéséhez nem vagyunk elegen."

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések