TATABÁNYAI ERŐSZAKTEVŐ: ütötte, fojtogatta exét!


Június 27-n kedden tartják annak a férfinek a tárgyalását a Tatabányai Törvényszéken, aki a sértett szerint 2020. májusában szakított élettársával,de a vádlott ezt nem tudta elfogadni.

2020. július 18-án este az ex a nő lakásának ajtaján dörömbölt, majd lekapcsolta a villanyórát és amikor a sértett ajtót nyitott, azt benyomva bejutott a lakásba. A sértett a hálószobába menekülve megpróbálta telefonon értesíteni a rendőrséget, amit a vádlott megakadályozott.

Fojtogatni kezdte a sértettet, majd fenyegetőzni kezdett az erőszakkal és gyilkosságal. Mivel a sértett kiabálni próbált, a férfi befogta a sértett száját és több alkalommal arcon ütötte. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A férfi a sértett ütlegelését abbahagyta és kényszerítette sexuális dolgok elvégzésére. A bántalmazás hatására a sértett ennek eleget tett.

Ezt követően a sértett védekezésként megütötte a férfit, amitől a férfi szája vérezni kezdett, ezért kiment a fürdőszobába. Ezt kihasználva a sértett kiszaladt a szobából, de elcsúszott, a férfi ekkor hajánál fogva visszahúzta az ágyra. A sértett ekkor kérlelni és nyugtatni próbálta őt, mire a férfi elengedte, így ki tudott menekülni a lakásból.

A férfi ezt követően még az utcán kereste őt, majd miután nem találta meg, a helyszínt elhagyta.

Kép:informed.hu

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani? Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Megjegyzések